Cum pot descarca muzica sau videoclipuri de pe orice site

Cum pot descarca muzica sau videoclipuri gratuit de pe orice site?( incepand de la Trilulilu,220,Youtube,pana la Soundcloud,Mixcloud etc.)
1.Internet Download Manager .Odata instalat acest program, deasupra melodiilor si a videoclipurilor va aparea optiunea de Download(descarcare).
2.OrbitDownloader. Acest program este asemanator cu Internet Download Manager insa are mai multe facilitati, fiind disponibil pentru orice browser cat si pentru orice tip de sistem de operare. OrbitDownloader va crea o mica bara in browser unde va v-a arata cate videoclipuri/melodi sunt puse la descarcare si cate s-au incheiat cu succes.
3.Download Youtube videos as Mp4 este un addons pentru Mozilla Firefox care va v-a ajuta sa descarcati videoclipuri de pe Youtube in format Mp4.
4. Youtube-Mp3 este un site cu ajutorul caruia puteti descarca melodia de la un videoclip de pe Youtube  gratuit, la cea mai buna claritate audio.Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa copiati linkul de la videoclip si sa il puneti in casuta aceea apoi sa dati click pe "Convert Video"
5.Easy Youtube Video Downloader un addons care te ajuta sa descarci un videoclip de pe youtube in format FLV, Mp3,Mp4,3GP.
Descarca addonul pentru Google Chrome de aici.
Descarca addonul pentru Mozilla FireFox de aici.

No comments:

Post a Comment